Pagina's

zondag 29 mei 2016

Uitslag Peter und Paul-Schwimmfest 28 en 29 mei in Trier

Zaterdag 28 en zondag 29 mei hebben 14 zwemmers meegedaan aan het Peter und Paul-Schwimmfest, een wedstrijd in het 50-meter lange openluchtzwembad in Trier.

Uitslag
Uitslag SWNZ

Verslag door Esmee Bakers:
Vrijdag middag/avond kwam iedereen aan, de helft sliep in een stacaravan en sommige op het zwembad terrein. De zaterdag ochtend brak aan, we moesten redelijk vroeg opstaan want het inzwemmen begon om 07:30. De eerste keer inzwemmen was 5 seconden wennen, meer niet. Waarschijnlijk omdat iedereen het heel koud het verwacht. Maar het zwembad was verwarmd. We gingen met z'n alle inzwemmen en toen stuitten we op een probleem, de overkant van het zwembad was maar 80 cm diep. Hoe moesten we daar nou ooit een koppelkeerpunt maken?! Daar was maar 1 oplossing voor: Oefenen, oefenen, oefenen! Na een stuk of 4 keer zat het keerpunt er wel in. Het was tijd voor het echte werk, de wedstrijd!

De wedstrijd ging super! De ene PR na de andere. Maar toen.... Kwam het met bakken uit de lucht, inclusief onweer en bliksem. Kregen we gewoon even gratis en voor niks anderhalf uur regen, dat betekende dus ook anderhalf uur niet zwemmen en een hoop programma's skippen. Helaas ging daarom de 800 meter voor Jesse Hoksbergen en de estafette voor de dames niet door. Toen de regen voorbij was, was er de eerste finale plek voor Britt Bakers op de 50 school. Lotte van de Laak was hier eerste reserve en mocht ook mee doen. Britt won zilver, alleen (helaas, volgens Britt) geen medaille maar een geldprijs. Lotte werd 8ste in de finale.

Dag 2 begon met de 5(!!!) kilometer voor Jessie van de Laak. Zij heeft deze super netjes en constant uitgezwommen in een tijd van: 1:38:53,48!! Jessie werd daarna natuurlijk uitbundig geknuffeld en gefeliciteerd! Daarna was het tijd om in te zwemmen, deze keer met minder moeilijkheden. Ook de 2e dag werd er hard gezwommen. Veel PR's en nog meer finaleplaatsen. Dit keer 2 voor Rick Hoksbergen, 1 voor Lotte van de Laak, 1 voor Britt Bakers en Iris Hoksbergen was reserve. Ze hebben het allemaal super goed gedaan. Helaas geen podiumplaatsen dit keer.

Ook zijn er het hele weekend medailles gewonnen. Maar liefst 2 gouden medailles en 1 zilveren medaille voor Nena van der Steen, 1 bronzen medaille voor Isa Verhagen, 2 bronzen medailles voor Britt Bakers.

Het was heel gezellig en iedereen had het naar zijn zin. Al met al was het een SUPER weekend!

zondag 22 mei 2016

Uitslag BZK dag 2, zondag 22 mei

Acht zwemmers van SWNZ kwamen op zondag 22 mei in actie bij de tweede dag van de Brabantse Zomer Kampioenschappen in Eindhoven.
Als eerste stond de 100 vrij op het programma. Op het koningsnummer verpulverde Britt Bakers haar PR uit het 25-meterbad met maar liefst twee seconden. Het leverde haar een prachtige vijfde plaats op, op iets meer dan een seconde van het brons. Marit van de Kerkhof bleef slechts 0.11 boven haar korte baan PR en werd twaalfde. Het was de eerste keer dat ze deze afstand in het 50-meterbad zwom. Iris van der Aa zwom tien tellen sneller dan een jaar geleden in het 50-meterbad en tikte als dertiende aan. Bij de junioren 3 ging Lisa Verheij erg goed van start, maar bij het keerpunt wist ze nog net met een teen de muur aan te raken. Daardoor verloor ze veel snelheid. Desondanks wist ze toch nog een toptijd onder de 1.10 te zwemmen. ze was drie seconde sneller dan haar oude toptijd in het 50-meterbad en bleef slechts driekwart tel boven haar 25-meterbad PR. Ze behaalde er de zestiende plaats mee. Bij de jeugd 2 ging Isa Schellekens niet helemaal volle bak met het oog op haar favoriete nummer, de 100 rug, later op de middag. Toch bleef ze slechts een fractie boven haar beste tijd. Ze werd zeventiende.
Na de 100 vlinder heren, zonder SWNZ-inbreng, mochten de meiden de 100 rug zwemmen. Iris bleef slechts een tel boven haar PR (25-meterbad) en werd in haar eerste 100 rug op de lange baan knap zesde. Britt zwom eveneens voor het eerst deze afstand in het 50-meterbad. Ze bleef iets boven haar beste tijd uit het 25-meterbad, maar ging niet voluit omdat ze wilde knallen op de 50 vlinder. Isa ging erg hard van start, en verloor daarmee een beetje haar techniek. Na zo'n 25 meter 'hakken' bedacht ze zich dat ze toch op haar techniek moest letten en met lange slagen legde ze de rest van haar race af. Ze keerde als derde en hield die plaats goed vast tot het einde. Ze was twee seconden sneller dan vorig jaar tijdens haar bronzen BZK-race en ook nu lag er weer een bronzen medaille voor haar klaar bij de finish. Vervolgens was het eindelijk tijd voor de enige jongen in het gezelschap, Jochem Kampman. Hij mocht in actie komen op de 200 meter vrije slag. Hij ging voortvarend van start en opende zelfs in een PR op de 100 vrij (50-meterbad). Mede aangemoedigd door zijn moeder en zus Manon kon hij in de laatste baan er nog een paar tandjes bij doen en met een fikse eindsprint bleef hij zelfs nog onder zijn snelste tijd uit het 25-meterbad! Zijn 50-meterbad PR werd met 16 tellen bijgesteld. Jochem eindigde op de 17e plaats.
De laatste individuele afstand was de 50 meter vlinderslag. Naomi Janssen mocht als eerste het water in duiken, maar helaas schoot haar brilletje af. Ondanks een allesbehalve optimale start denderde ze daarna door het water. Ze bleef slechts een halve tel boven haar PR uit het 25-meterbad en verbeterde haar PR op de lange baan met meer dan vijf tellen. Ze behaalde daarmee de negende plaats. Britt eindigde op de twaalfde plaats en Marit werd vijftiende. Marit bleef iets boven haar beste tijd in het 50-meterbad, terwijl het voor Britt de eerste keer was dat ze slechts 1 baan moest zwemmen voor de 50 meter vlinderslag. Daarna zwommen Isa en Mirelle de Kort naast elkaar dezelfde afstand. Mirelle bleef Isa net voor en de meiden eindigden als elfde en twaalfde. Mirelle was het hele weekend niet helemaal fit en Isa voelde al haar spieren nog door de fantastische 100 rug en daarom kwamen er geen toptijden op de klokken. Mirelle was wel een fractie sneller dan haar snelste tijd in het 50-meterbad.
Tot slot mochten de junioren-meiden de 4x100 vrij zwemmen. Iris opende en vergat nu niet dat ze niet moest waterpoloën, maar lange slagen moest maken. Dat betaalde zich uit, want ze was als startzwemster maar liefst driekwart tel sneller dan bij haar individuele afstand. Ook op de 50 vrij was ze nog niet eerder zo snel op de lange baan. Daarna zwommen Britt, Marit en Lisa iets langzamer dan hun individuele afstanden, maar toch presteerden ook zij top na zo'n lange middag in het zwembad. De meiden werden negende, een mooie prestatie aangezien ze zwommen in de categorie 2002 en jonger. Alleen Lisa is van 2002, de andere drie zijn twee jaar jonger!

Uitslagen weekend 1

Filmpjes van alle races (met dank aan Esmee Bakers voor het filmen) via Youtube




zaterdag 21 mei 2016

Uitslag BZK dag 1, zaterdag 21 mei

Zaterdag 21 mei was de eerste dag van de Brabantse Zomer Kampioenschappen. In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven kwamen vier zwemmers en zes zwemsters van SWNZ in actie.
Als eerste stond voor Britt Bakers, Mirelle de Kort en Isa Schellekens de 100 meter schoolslag op het programma. Britt pakte een mooie vijfde plaats bij de junioren 1 in 1.31.95. Britt zwom voor het eerst in het 50-meterbad en was zelfs bijna drie tellen sneller dan ooit in het 25-meterbad. Isa behaalde bij de jeugd 2 een tiende plaats in 1.29.06 en Mirelle eindigde als twaalfde in 1.29.52. Ze waren daarmee respectievelijk twee en vijf seconden sneller dan ooit in het 50-meterbad.

Vervolgens zwommen de jongens de 50 vrij. Voor Jesse Hoksbergen, Samuel Lammers en Reinier Lindenbergh was het de eerste start bij de Brabantse Kampioenschappen. Jochem Kampman heeft al meer ervaring op dit niveau. Hij werd 18e bij de junioren 2 met 30.36, twee seconden sneller dan ooit (in het 25-meterbad). In diezelfde leeftijdsgroep zwom Samuel de 26e tijd (31.31) en Reinier de 31e tijd (31.81). De jongens, die voor het eerst een wedstrijd in het 50-meterbad zwommen, waren daarmee beiden een seconde sneller dan hun PR in het 25-meterbad. Jesse werd bij de junioren 3 zeventiende in 30.14, meer dan een seconde sneller dan op de korte baan en drie seconden sneller dan zijn PR in het 50-meterbad.
Jochem mocht daarna ook aantreden op de 200 meter wisselslag. Met een verbetering van zijn PR (50-meterbad) met maar liefst acht tellen (2.52.20) behaalde hij een mooie zestiende plaats.
Tot slot kwamen er maar liefst zes dames in actie op de 50 meter rugslag. Bij de junioren 1 (2004) was SWNZ vertegenwoordigd door drie dames: Iris van der Aa, Britt en Marit van de Kerkhof. Die laatste zwemster was de beste van de vereniging. Met 37.12 was ze drie seconden sneller dan ooit en eindigde ze op de vierde plaats, op slechts 0.2 seconde van het brons. Iris tikte als zesde aan in 38.16. Haar beste tijd in het 50-meterbad uit 2014 scherpte ze met tien (!!) seconden aan. Britt werd negende in 39.10 en daarmee was ze 0.1 seconde sneller dan in het 25-meterbad. Lotte werd achtste bij de junioren 2 (2003) met 38.44, 0.04 seconde onder haar oude PR (25-meterbad). Isa zwom met 33.73 de vierde tijd bij de jeugd 2 (2000) en bleef 0.54 verwijderd van het brons. Wel was ze een volle seconde sneller dan vorig jaar bij de BZK, toen ze haar PR zwom. Mirelle, die niet helemaal fit is, kwam met 36.34 tot de tiende plaats. Ze verbeterde haar PR in het 50-meterbad met maar liefst 6,5 seconde.


Startlijst/uitslag weekend 1

maandag 16 mei 2016

Foto's promotiefeest 13 mei

Vrijdag 13 mei hebben we gevierd dat we gepromoveerd zijn naar de C-competitie. Anja Verheij maakte enkele foto's:







dinsdag 10 mei 2016

Opstelling BZK 21/22 mei en 4/5 juni in Eindhoven

Startlijsten weekend 1
Startlijsten weekend 2

za 21 mei zo 22 mei za 4 juni zo 5 juni
Verzamelen 13:15 13:00 13:15 13:00
Inzwemmen 13:30
± 13:30
13:30 ± 13:00
Aanvang 14:00 ± 13:45 14:15 ± 14:00
Verwacht einde 17:05
Ploegleiding Jan + Mirjan Sandra + Mirjan Jan + Mirjan Sandra + Mirjan


Sessie 1 - zaterdag 21 mei 2016
Prog.nr. 5  100 schoolslag Dames

Prog.nr. 6  50 vrije slag Heren

Prog.nr. 8  200 wisselslag Heren
Prog.nr. 9  50 rugslag Dames
:

:

:
:
Britt Bakers (11e)
Mirelle de Kort (12e)
Jesse Hoksbergen (19e)
Jochem Kampman (15e)
Jochem Kampman (13e)
Iris van der Aa (8e)
Britt Bakers (11e)
Marit van de Kerkhof (4e)
04
00
01
02
02
04
04
04
1:34.73
1:23.85
31.44
32.45
3:00.16
37.78
39.20
40.20
S
S
S
L
L
S
S
L
Isa Schellekens (13e)

Samuel Lammers (30e)
Reinier Lindenbergh (38e)

Mirelle de Kort (12e)
Lotte van de Laak (4e)
Isa Schellekens (5e)
00

02
02

00
03
00
1:25.45

32.10
32.70

34.27
39.35
34.77
S

S
S

S
L
L

Sessie 3 - zondag 22 mei 2016
Prog.nr. 11  100 vrije slag Dames


Prog.nr. 15  100 rugslag Dames

Prog.nr. 16  200 vrije slag Heren
Prog.nr. 17  50 vlinderslag Dames


Prog.nr. 19  4 x 100 vrije slag Dames
:


:

:
:


:
Iris van der Aa (11e)
Britt Bakers (14e)
Marit van de Kerkhof (16e)
Iris van der Aa (11e)
Britt Bakers (13e)
Jochem Kampman (18e)
Britt Bakers (9e)
Naomi Janssen (13e)
Marit van de Kerkhof (5e)
Dames 1 (9e)
1: Iris van der Aa
2: Britt Bakers
04
04
04
04
04
02
04
04
04

04
04
1:12.50
1:13.74
1:13.94
1:25.08
1:26.05
2:30.25
36.73
37.53
38.74

1:12.50
1:13.74
S
S
S
S
S
S
S
S
L
Isa Schellekens (15e)
Lisa Verheij (18e)

Isa Schellekens (4e)


Mirelle de Kort (10e)
Isa Schellekens (8e)

11-99
3: Marit van de Kerkhof
4: Lisa Verheij
00
02

00


00
00


04
02
1:07.61
1:12.57

1:14.24


32.46
33.79

4:49.22
1:13.94
1:09.04
L
L

L


S
L


Sessie 4 - zaterdag 4 juni 2016
Prog.nr. 23  200 rugslag Dames
Prog.nr. 25  50 vrije slag Dames



Prog.nr. 27  200 wisselslag Dames



Prog.nr. 28  50 rugslag Heren
:
:



:



:
Isa Schellekens
Iris van der Aa
Bissola Adenekan
Britt Bakers
Marit van de Kerkhof
Iris van der Aa
Britt Bakers
Naomi Janssen
Marit van de Kerkhof
Jochem Kampman
00
04
01
04
04
04
04
04
04
02
2:45.75
34.22
31.08
33.64
34.86
3:10.24
3:09.38
3:11.36
3:14.77
36.88
L
S
S
S
S
S
S
S
S
S

Mirelle de Kort
Isa Schellekens
Lisa Verheij

Mirelle de Kort
Isa Schellekens
Lisa Verheij

00
00
02

00
00
02

29.82
30.99
31.93

2:47.82
2:43.39
2:58.24

S
L
S

S
L
S

Sessie 6 - zondag 5 juni 2016
Prog.nr. 30  100 vrije slag Heren
Prog.nr. 33  50 schoolslag Dames
Prog.nr. 35  200 vrije slag Dames

Prog.nr. 37  4 x 100 wisselslag Dames
:
:
:

:
Guy Huijsmans
Britt Bakers
Iris van der Aa
Britt Bakers
Dames 1
1: Isa Schellekens
2: Mirelle de Kort
99
04
04
04

00
00
57.57
43.68
2:44.48
2:41.68

1:10.76
1:23.85
S
L
S
S
Jochem Kampman
Mirelle de Kort
Isa Schellekens
Lisa Verheij
11-99
3: Bissola Adenekan
4: Inge van Boxtel
02
00
00
02

01
01
1:12.91
38.68
2:28.16
2:33.54
5:13.50
1:25.11
1:13.78
L
S
L
S
Dames 2
1: Iris van der Aa
2: Anne van der Aa

04
02

1:25.08
1:33.21
11-99
3: Naomi Janssen
4: Lisa Verheij

04
02
5:42.87
1:35.54
1:09.04

zondag 8 mei 2016

Uitslag limiet 8 mei in Veldhoven

Zondag 8 mei heeft een groep zwemmers in Veldhoven meegedaan aan een limietwedstrijd. Dit was de laatste kans om een limiet te behalen voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen.

Mirelle de Kort slaagde er direct in het eerste programma al in om een startbewijs voor de BZK te behalen. Ze kwalificeerde zich op de 100 school door 4 seconden van haar PR te zwemmen. Lotte van de Laak zwom bijna vijf tellen van haar PR af. Anne van der Aa bleef net boven haar beste tijd. Pim de Crom zwom op diezelfde afstand een halve tel van zijn PR.
Daarna zwom Nena van der Steen de 50 vlinder. Ze was daarop anderhalve tel sneller dan ooit. Ook Britt Bakers en Iris van der Aa zwommen deze afstand. Britt verpulverde haar PR met 3,5 seconde en zwom daarmee ook ruim binnen de BZK-limiet. Bij Iris ging het wat minder en zij wist zich helaas niet te verbeteren. Op de 100 vrij ging het even later stukken beter bij Iris, met als resultaat een verbetering van zeven tellen en een dikke limiet. Nena verbeterde haar PR met 3,5 seconde en Isabella Juárez Galeana was een seconde sneller dan ooit. Bij de dames zwom Marit van de Kerkhof in navolging van Iris ruim binnen de limiet en was ook Esmee Bakers weer sneller dan eerder dit seizoen. Jessie van de Laak en Marit Vermeulen bleven iets boven hun beste tijden.
Even later zwommen Britt en Mirelle de 50 rug. Beiden hadden een PR die slechts enkele tienden van een seconde boven de limiet lag. In Veldhoven wisten beide meiden zich te verbeteren, en zo onder de limiet te duiken.
Na de pauze beet Nena het spits af met een PR van meer dan een seconde op de 100 wissel. Pim bleef op diezelfde afstand iets boven zijn beste tijd. Op de 50 school zwom Isabella bijna een seconde sneller dan ooit. Bij de dames was deze afstand een SWNZ-aangelegenheid. Helaas leidde dat niet tot PR's bij Anne, Lotte en Jessie. Daarna zwommen drie dames de 200 vrij. Helaas moest Mirelle het doen zonder serieuze concurrentie in haar serie en was ze nog moe van de andere afstanden. Daardoor bleef ze boven haar beste tijd. Iris en Marit van de Kerkhof maakten er een mooie strijd van, die resulteerde in een BZK-limiet voor Iris dankzij een verbetering van haar PR met bijna tien tellen. Marit verbeterde zich met een seconde. Op de 100 rug bleef Nena iets boven haar beste tijd. Britt verbeterde zich met een halve tel en dat was goed voor wederom een startbewijs voor de Brabantse Kampioenschappen. De 50 vrij werd gezwommen door zes zwemmers van SWNZ. Isabella verbeterde zich met meer dan een seconde en Pim was een fractie sneller dan ooit. Esmee, Lotte, Anne en Jessie bleven iets boven hun beste tijd. Tot slot zwom Marit Vermeulen voor het eerst de 400 meter wisselslag. Via een PR op de 100 vlinder kwam er een mooie eindtijd op de klokken op dit loodzware nummer. 

Uitslagen

donderdag 5 mei 2016

Uitslag NK Masters 5 t/m 8 mei in Eindhoven

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei worden in Eindhoven de Open Nederlandse Master Kampioenschappen gehouden. Deze ONMK zijn er 920 deelnemers van 195 teams uit 11 landen met 3220 individuele starts en 280 estafettes. Ook Sandra Schellekens doet weer mee aan deze wedstrijd.

Donderdag 5 mei stond voor haar de eerste, en direct de langste, afstand op het programma: de 1500 meter vrije slag. Ze kon niet voorkomen dat haar schema opliep en bleef daarom boven haar doeltijd. Ze eindigde op de vijfde plaats bij de dames 30+. Ze stond ook als vijfde ingeschreven.
De volgende ochtend stond de 400 vrij op het programma. Ze ging ongeveer vergelijkbaar met een dag eerder af, maar kwam dit keer geen man met hamer tegen. Ze zwom redelijk vlak en wist de laatste 50 meter nog wat extra aan te zetten. Daarmee bleef ze 2.5 seconde onder haar inschrijftijd en zwom ze haar snelste 400 vrij in het 50-meterbad sinds september 2013, de Europese Master Kampioenschappen in hetzelfde bad. Sandra steeg twee plaatsen: van de twaalfde naar de tiende plaats.
Een dag later had Sandra een zwaar programma, met in de ochtend de 800 vrij en 's middags de 200 rug en 200 vrij. Op de 800 vrij ging ze iets behoudender af dan op de 400 en 1500 vrij en dat betaalde zich later in de race uit. Na een constante race (de 5e én 6e honderd meter gingen in 1.30.57 en de 7e honderd ging in 1.30.42) kon ze in de laatste twee banen nog flink versnellen. Ze was slechts vier tellen langzamer dan vorig jaar en steeg van de zesde naar de vierde plek. In de middagsessie zwom ze allereerst de 200 rug, waarop ze haar zesde plaats behield. Ze was een fractie langzamer dan vorig jaar. Een uur later stond haar derde en laatste afstand op het programma, de 200 vrij. Ze ging relatief langzaam af (zelfde openingen als op de 400 en 1500 vrij), maar kon in met name de laatste baan nog flink versnellen. Sandra stond als tiende ingeschreven maar steeg naar de zevende plaats.

Op de slotdag zwom Sandra de 50 vlinder en 50 vrij. Op de vlinderslag werd ze tiende en bleef ze een fractie boven haar inschrijftijd. Op de vrije slag tikte ze als elfde aan in een tijd die slechts een halve tel boven haar snelste tijd lag. Ze was sneller dan enkele weken geleden bij de laatste competitiewedstrijd in het 25-meterbad.

Uitslagen

Opstelling Limiet 8 mei in Veldhoven

Zondag 8 mei zal een groep zwemmers in Veldhoven meedoen aan een limietwedstrijd. Dit is de laatste kans om een limiet te behalen voor de Brabantse Zomer Kampioenschappen.

Inzwemmen: 09.45 uur
Aanvang: 10.15 uur
Coach: Jan Minkels
Officials: Saúl Juarez Galéana, Stefan de Kort, Patrick van de Laak, Mirjan Rademaker en Toon van der Steen

Startlijsten

Naam Afstand PR Limiet BZK Tot limiet
Anne van der Aa 100 school 1:33,21 1:31,56 0:01,65
Anne van der Aa 50 school 0:42,72 0:41,12 0:01,60
Anne van der Aa 50 vrij 0:34,72 0:33,26 0:01,46
Iris van der Aa 50 vlinder 0:40,44 0:38,46 0:01,98
Iris van der Aa 100 vrij 1:19,35 1:16,63 0:02,72
Iris van der Aa 200 vrij 2:53,81 2:47,19 0:06,62
Britt Bakers 50 vlinder 0:40,39 0:38,46 0:01,93
Britt Bakers 50 rug 0:39,47 0:39,31 0:00,16
Britt Bakers 100 rug 1:26,60 1:26,44 0:00,16
Esmee Bakers 100 vrij 1:14,67 1:11,92 0:02,75
Esmee Bakers 50 vrij 0:33,54 0:33,26 0:00,28
Pim de Crom 100 school 1:21,54 1:16,10 0:05,44
Pim de Crom 100 wissel 1:13,33 x x
Pim de Crom 50 vrij 0:29,02 0:28,34 0:00,68
Isabella Juarez Galeana 100 vrij 1:30,85 te jong x
Isabella Juarez Galeana 50 school 0:56,37 te jong x
Isabella Juarez Galeana 50 vrij 0:41,47 te jong x
Marit van de Kerkhof 100 vrij 1:17,11 1:16,63 0:00,48
Marit van de Kerkhof 200 vrij 2:51,37 2:47,19 0:04,18
Mirelle de Kort 100 school 1:28,10 1:26,85 0:01,25
Mirelle de Kort 50 rug 0:34,66 0:34,48 0:00,18
Mirelle de Kort 200 vrij 2:30,36 2:26,36 0:04,00
Jessie van de Laak 100 vrij 1:19,53 1:07,82 0:11,71
Jessie van de Laak 50 school 0:46,30 0:39,09 0:07,21
Jessie van de Laak 50 vrij 0:35,85 0:31,36 0:04,49
Lotte van de Laak 100 school 1:40,26 1:34,50 0:05,76
Lotte van de Laak 50 school 0:43,45 0:42,55 0:00,90
Lotte van de Laak 50 vrij 0:34,51 0:34,14 0:00,37
Nena van der Steen 50 vlinder 0:52,32 te jong x
Nena van der Steen 100 vrij 1:31,97 te jong x
Nena van der Steen 100 wissel 1:46,93 te jong x
Nena van der Steen 100 rug 1:41,35 te jong x
Marit Vermeulen 100 vrij 1:23,85 1:13,83 0:10,02
Marit Vermeulen 400 wissel x 6:31,67 x